15.7 C
Amsterdam
HomeBlogHet investeren in Nederlandse grond met IGN Vastgoed

Het investeren in Nederlandse grond met IGN Vastgoed

Met de lage rente op spaarrekeningen kiezen steeds meer particulieren ervoor om hun centen te investeren of te beleggen. Er zijn een heleboel mogelijkheden wat investeren betreft, daarom vinden veel mensen het lastig om een keuze te maken. Daarnaast blijft investeren natuurlijk altijd een gok, en natuurlijk wilt u het risico zo klein mogelijk houden. Eén van de meest veilige, en rendabele, investeringen is het investeren in Nederlandse grond. Met het groeiend aantal inwoners, en de hoge huizenprijzen, is de Nederlandse grond namelijk veel geld waard. Maar hoe begint u met investeren? En voor welke grond moet u kiezen? Geen zorgen, want u hoeft het niet allemaal alleen te doen. Bent u op zoek naar meer informatie, dan kunt u altijd naar IGN Vastgoed ervaringen vragen. IGN Vastgoed is namelijk al jaren één van de grootste vastgoed makelaars in Nederland, en de IGN vastgoed ervaringen van klanten spreken daardoor niet alleen over goed advies maar ook over de beste connecties. Dit zorgt ervoor dat u kunt investeren in de beste stukjes land. Bent u wel benieuwd geworden naar de échte IGN Vastgoed ervaring? Leest u dan vooral verder, want in dit artikel leest u alles over de IGN Vastgoed ervaring én de investering in Nederlandse grond.

IGN Vastgoed ervaringen en werkwijze

IGN Vastgoed is een vastgoedbedrijf dat zich specifiek richt op de koop en verkoop van Nederlandse grond. Sinds de oprichting van dit gespecialiseerde bedrijf heeft IGN Vastgoed ervaringen opgedaan in heel Nederland. Deze IGN Vastgoed ervaringen hebben geresulteerd in de juiste vakkennis die nodig is om klanten goed te kunnen adviseren. Het is immers niet alleen belangrijk dat u goede grond aankoopt, maar ook dat uw grond op de juiste plek in Nederland ligt. IGN Vastgoed kan u helpen om het beste rendement uit uw investering te halen. Omdat de Nederlandse bouwgrond steeds schaarser wordt, focust IGN Vastgoed zich met name op percelen waar uitbreiding in de toekomst aannemelijk is. Deze stukken grond zullen namelijk in de nabije toekomst steeds meer geld opleveren. De IGN Vastgoed ervaring is dus niet alleen terug te vinden in klantvriendelijkheid en advies, maar uiteindelijk ook in uw portemonnee.

Heeft u een goed perceel gevonden? Of bent u op zoek naar een geschikt perceel om in te investeren? Dan kunt u IGN Vastgoed contacteren. Bent u op zoek naar meer informatie? Dan kunt u op zoek gaan naar de IGN Vastgoed ervaringen van andere klanten. Online zijn er veel IGN Vastgoed ervaringen van andere klanten te vinden, die u kunnen helpen bij het maken van een goede keuze. Wilt u liever direct contact met IGN Vastgoed om uw eigen IGN Vastgoed ervaring te beginnen? Dan kunt u IGN Vastgoed contacteren via de telefoon of email. Tijdens dit gesprek worden uw persoonlijke gegevens genoteerd, waarna een eerste afspraak zal worden ingepland. De échte IGN Vastgoed ervaring begint natuurlijk pas tijdens deze eerste afspraak. In dit gesprek wordt u namelijk van alle risico's op de hoogte gebracht, zodat u goed weet waar u aan begint. Daarna wordt de koopovereenkomst uitgebreid met u doorgenomen. Pas wanneer alles duidelijk is, wordt de koopovereenkomst getekend. Deze overeenkomst wordt in drievoud getekend, één van de drie getekende contracten krijgt u binnen drie werkdagen thuisgestuurd.

Aan de hand van de getekende koopovereenkomst maakt de notaris een persoonlijk dossier voor u aan. In dit dossier worden alle belangrijke papieren verzamelt, zodat alles op orde is wanneer u de grond (in de toekomst) wilt verkopen. Als alle benodigde informatie is verzameld, wordt er een conceptakte verstuurt. Zodra u en de verkoper met deze akte akkoord gaan, wordt de akte van levering en de nota van afrekening opgemaakt. Op de nota van afrekening vindt u de totale som van de aankoop. Het bedrag op de nota is inclusief de kosten van de verkaveling, het Kadaster, de notaris en de overdrachtsbelasting. De uiteindelijke overdracht kan alleen plaatsvinden wanneer u het totale bedrag hebt overgemaakt naar de notaris.

En dan is het eindelijk zover! De officiële overdracht. U mag uzelf vanaf nu de trotse eigenaar noemen van uw eigen stukje Nederland. De notaris meldt de overdracht bij het Kadaster, dus u hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. U hoeft alleen nog maar te genieten van uw nieuwe aankoop en u bent een IGN Vastgoed ervaring rijker. Zodra het Kadaster alle wijzigingen heeft doorgevoerd, maakt de notaris het aankoopbedrag over naar de oud-eigenaar en wordt de officiële akte van levering opgemaakt. Deze akte is jouw eigendomsbewijs. Goed bewaren dus! Tot het moment waarop u de grond weer wilt verkopen. Vergeet niet dat IGN Vastgoed ervaringen niet alleen voor het aankopen van de grond gelden, ook voor het verkopen van de grond staat IGN Vastgoed voor u klaar. 

Waarom moet u kiezen voor IGN Vastgoed?

Met de stijgende huizenprijzen komen er ook steeds meer bedrijven die zich specifiek richten op de vastgoedmarkt in Nederland. Toch is IGN Vastgoed één van de weinigen die zich niet alleen hard maakt voor vermogende mensen en bedrijven. Integendeel zelfs, IGN Vastgoed gelooft stellig dat iedereen de kans moet krijgen om te investeren in een eigen stukje grond. IGN Vastgoed richt zich daarom ook op particuliere investeerders. Het is dan ook niet gek dat de IGN Vastgoed ervaringen altijd spreken van eerlijke klandizie én persoonlijk advies. Zolang de klant nog vragen heeft, wordt er namelijk geen enkel document ondertekent. Niet voor niets spreken alle IGN Vastgoed ervaringen van werknemers die de tijd nemen voor de klant, en goede ondersteuning van het bedrijf tijdens de onderhandelingen en de gesprekken met de notaris. Het is dan ook niet zo gek dat veel klanten opnieuw kiezen voor de IGN Vastgoed ervaring wanneer ze meer percelen willen opkopen, of wanneer ze hulp willen bij het verkopen van hun investering. 

Meer informatie over IGN Vastgoed?

Investeren in grond doet u natuurlijk niet iedere dag, en het is heel begrijpelijk dat u nog twijfels of vragen hebt over het aankopen van zo'n stukje grond. Wat kun u bijvoorbeeld met de grond doen? Hoe moet u de grond onderhouden, en wanneer is het slim om de grond weer te verkopen? Voor het antwoord op deze, en vele andere belangrijke vragen kunt u terecht bij IGN Vastgoed. De ervaren werknemers staan namelijk niet alleen voor u klaar wanneer u uw beslissing al heeft gemaakt. Uw twijfels kunt u voorleggen aan één van de professionele werknemers, die u vervolgens goed kunnen adviseren. Niet voor niets spreken veel IGN Vastgoed ervaringen over de klantvriendelijke werknemers en de gemoedelijke sfeer tijdens de gesprekken. Bent u nieuwsgierig geworden naar de IGN Vastgoed ervaring, of wilt u meer informatie over het kopen van Nederlandse grond of één van de vele IGN Vastgoed ervaringen? Schroom dan niet om contact op te nemen met IGN Vastgoed via e-mail of telefoon.

laatste berichten

bekijk meer