Home Blog Luxe merken voor de heren

Luxe merken voor de heren

0
Luxe merken voor de heren

Het uitstralen van jouw persoonlijkheid in de kleding die je dagelijks draagt is een steeds grotere rol gaan spelen bij de mannen. Daarom kiest men er steeds vaker voor om bepaalde merken van kleding te dragen, omdat dit volgens hem past bij hem als persoon. Hierdoor zijn een paar specifieke merken de afgelopen jaren erg populair geworden onder de heren. Deze merken hebben door het enthousiasme van de mannen flink kunnen uitbreiden in hun assortiment, waardoor er nu in verschillende categorieën kleding te vinden is van deze betreffende merken. Aangezien mode steeds belangrijker wordt voor mannen zullen deze merken de komende jaren kunnen blijven groeien, waardoor het aanbod waarschijnlijk breder en breder zal kunnen worden. Twee van deze merken die de afgelopen periode flink in populariteit zijn gestegen, zijn Airforce en AB Lifestyle.

Airforce

Airforce is als merk steeds bekender geworden. Dit luxe herenkleding merk is de afgelopen periode erg gegroeid. Vooral voor deze zomer is er weer een stijlvol aanbod van de kleding van dit merk te vinden. De kleuren die gebruikt worden door dit merk zien ervan zichzelf al erg zomers uit, waardoor deze kleren in de zomer uitermate goed gedragen kunnen worden. De kleding van dit merk zit erg comfortabel, maar tegelijkertijd ziet het er niet te casual uit. Dat maakt de kleding van dit merk de perfecte kleding voor deze zomer. Ook hebben ze stijlvolle petten in het assortiment. Het merk Airforce is natuurlijk ooit begonnen met het maken van jassen, dus in deze categorie mogen hun producten ook niet ontbreken. De jassen zijn van zeer goede kwaliteit waardoor ze een lange tijd mee zullen kunnen gaan. 

AB Lifestyle

Een ander merk voor de heren is Ab Lifestyle. De kleding van dit merk is natuurlijk te herkennen aan het logo dat overal uitspringt. De combinatie van de letter a en b, maken dat dit logo op alle kleding van Ab lifestyle te zien is. Ab Lifestyle heeft een zeer breed aanbod met kleding en accessoires in bijna alle categorieën voor de heren. Zo kan je bijvoorbeeld deze zomer zelfs zwemmen in een Ab Lifestyle zwembroek. Daarnaast zijn er de herkenbare petten van dit merk te verkrijgen. Ook de shirts en truien zijn altijd erg stijlvol door uitstraling die zij ten alle tijden aan de drager brengen. Daarnaast zijn er hippe korte jeans van dit merk te verkrijgen, en ook casual korte broeken zijn in het assortiment van Ab Lifestyle te vinden.