Home Blog Verhuizingen voor particulieren en bedrijven

Verhuizingen voor particulieren en bedrijven

0
Verhuizingen voor particulieren en bedrijven

Wil je met je bedrijf of zaak naar een nieuwe locatie verhuizen Utrecht? Dan is het inhuren van een erkend verhuisbedrijf zeker geen overbodige luxe. Je kan hierbij kiezen voor een onervaren, kleiner bedrijf of voor een familiebedrijf waar vakkundige verhuizers perfect weten hoe ze elke taak moeten uitvoeren. Hou hierbij zeker de service en de kwaliteit in het oog die geboden wordt, want daar schuilt vaak een addertje onder het gras. 

 

In of uit de stad

Ongeacht of je de stad verlaat of net gekozen hebt voor een huis in de stad, een verhuislift is altijd handig. De uitgebreide service die je erbij krijgt, zorgt ervoor dat het verhuisproces vlot en probleemloos verloopt. Met de professionele verhuislift Utrecht is sjouwen met meubels en andere zware spullen verleden tijd. Alles wordt zorgvuldig op de lift geplaatst door ervaren medewerkers zodat grote kasten, meubelplanken en zware stukken zoals een wasmachine of droogkast zonder risico beneden aankomen. 

 

 Vervoer van grote objecten

Een aantal verhuisfirma’s verzorgen naast het verhuizen van volledige inboedels ook het vervoer van grotere objecten. Piano’s, gigantische tafels, kasten, schilderen, geen enkele klus is onmogelijk voor deze bedrijven. Dankzij hun knowhow zijn je kostbare goederen in veilige handen en worden ze van punt A naar punt B gebracht met de grootste zorg. De ervaren chauffeurs kennen de steden zoals Utrecht, Rotterdam en Amsterdam perfect en weten daardoor hoe ze het vlotst elke bestemming kunnen bereiken. 

 

Gericht plan van aanpak

Voorafgaand aan het uitvoeren van de verhuisopdracht door een gekende firma, dient er een plan van aanpak opgemaakt te worden. Dit geeft een duidelijk overzicht van wat er allemaal moet gebeuren alvorens de grote verhuisdag is aangebroken. De nodige vergunningen, voorbereidende werken, vrij houden van plaats voor de woning, het staat er allemaal in vermeld om een vlot verloop te garanderen. 

Betaalbare dienstverlening

Naast een goede service speelt uiteraard ook de prijs van een verhuisfirma of verhuislift een belangrijke rol. Een goed bedrijf zal zeer transparant met jou communiceren om ervoor te zorgen dat je vooraf perfect weet waar je aan toe bent op vlak van kostprijs en dienstverlening. 

Liever vandaag dan morgen verlost van jouw verhuisperikelen? Bezit je een aantal kostbare stukken die op een uiterst veilige manier moeten vervoerd worden? Ga dan voor een ervaren verhuisfirma die met het grootste plezier jouw opdracht zal uitvoeren. Een verhuislift kan voorzien worden, maar kan tevens ook apart gehuurd worden zonder de volledige verhuisopdracht te laten uitvoeren. Zorg vooraf zeker ook voor goede afspraken aangaande het meebrengen van dozen of inpakmateriaal.