Home Blog Genoeg privacy in je tuin

Genoeg privacy in je tuin

0
Genoeg privacy in je tuin

Een fijne tuin om in te leven bij je huis is erg fijn om te hebben. Een tuin is om heerlijk in te zonnen, gezellig met vrienden te eten of om even helemaal tot rust te komen met een lekker muziekje op de achtergrond. Maar voor al deze dingen is een goed onderhouden tuin wel erg belangrijk. Want om nou te relaxen in een tuin vol met onkruid is ook weer zowat. Een ander belangrijk iets bij een tuin is genoeg privacy. Als jij lekker in je bikini ligt te zonnen wil je waarschijnlijk niet dat je de hele tijd bekeken kan worden door je buurman. Gelukkig zijn daar ook genoeg oplossingen voor!

Een goed afgeschermde tuin

Tussen de meeste tuinen staan schuttingen waardoor de tuinen van elkaar worden gescheiden. Maar is dit nou niet zo? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Tegenwoordig heb je een hele ruime keus aan schuttingen of tuinschermen die ervoor zorgen dat jij alsnog je privacy hebt. De meeste mensen kiezen voor een houten schutting, deze worden vaak gemaakt van hillhout tuinhout. Dit is het beste hout wat je kan hebben voor een schutting of tuinscherm. Als je je schutting plaatst is hij gelijk klaar voor gebruik en hoef je er eigenlijk niet meer naar om te kijken. Dit is een ander verhaal met een trellisscherm. Als je kiest voor een mooi trelisscherm dan kan je er voor kiezen om ze open te houden zodat je alsnog wel wat contact met je buren hebt. Of je kiest er voor om er mooie klimplanten overheen te hangen. Zo heb je alsnog genoeg privacy en ziet je tuinscherm er alsnog super groen en vrolijk uit.

De aankleding

Naast goede privacy in je tuin wil je natuurlijk ook dat het er een beetje goed uit ziet. Een goede loungeset is hier het begin van. Kijk qua grote van de luongeset eerst even naar hoe groot je tuin is. als je echt wel een grote tuin hebt is een grote loungeset ook erg leuk om te nemen. Maak je loungeset af met wat vrolijke kussentjes en je bent klaar om in je tuin te gaan chillen. Als je een overkapping hebt is het een leuk idee om hier je loungeset onder te zetten. Voor de wat koudere avonden is het een goed idee om daar onder dan een warmtelamp te hangen. Deze kan je dan lekker aan zetten als de temperaturen wat meer dalen maar je toch nog zin had om lekker buiten te zitten.