Home Blog Zo zorg je ervoor dat je telefoon heel blijft

Zo zorg je ervoor dat je telefoon heel blijft

0
Zo zorg je ervoor dat je telefoon heel blijft

Je hebt een nieuwe telefoon, met een gelukkig gevoel ben je op weg naar huis en als je thuis de trap op loopt met je telefoon in je hand vergeet je een trede en valt de telefoon naar beneden. Weg is dat fijne gevoel! Dit is natuurlijk een extreem voorbeeld van hoe snel een telefoon kapot kan gaan, maar het kan absoluut gebeuren. En een kapotte telefoon komt nooit gelegen. Dus ook al heb je de telefoon drie maanden, alsnog voelt het alsof je hem nog maar net hebt als hij ook echt stuk gaat. De periode daarna moet je een nieuwe telefoon regelen of hem laten maken. Dus wat is er nou beter dan gewoon voorkomen dat de telefoon überhaupt stuk gaat? Niets! Gelukkig is het niet moeilijk om je telefoon lang intact te houden, je hoeft alleen extra voorzichtig te zijn en een paar voorzorgsmaatregelen te treffen. Deze kun je hieronder vinden!

Verschillende soorten hoesjes

De consumentenwereld waarin we leven geeft ons één heel groot voordeel als het gaat over het aanschaffen van producten. Van alles is wel wat en de keuze is vaak ruim. Zeker in het geval van telefoonhoesjes zijn er heel veel soorten aanbieders en al helemaal veel soorten hoesjes. Of je nou een hoesje IPhone 12 wilt, of een hoesje IPhone 12 pro, je vindt het na het intoetsen op google vrijwel meteen. En een hoesje maakt echt een wereld van verschil. Zorg er wel voor dat de kwaliteit van het hoesje goed is, want aan slecht hoesje heb je vrijwel niets. Die gaat net zo goed kapot als de telefoon valt. Je hebt verschillende soorten hoesjes, zachte en harde en ook in het model valt er veel te kiezen. Let bij de aanschaf of het hoesje over de hoeken van het scherm valt, dit is een goede indicator of het hoesje de telefoon zal beschermen bij een val.

Schermprotector

Een andere optie en al helemaal geweldig in combinatie met een goed telefoonhoesje is een schermprotector. Als deze breekt lijkt het alsof je scherm stuk is maar die blijft juist heel. Het glas van de schermprotector vangt de klap namelijk op waardoor het breekt maar het glas van je telefoon heel blijft. Niet bij elk hoesje past dit, vooral met een hoesje dat ook nog een voorkant heeft met hoesjes erin. Maar je kan het altijd bij een winkel laten doen zodat je het zelf niet op het scherm hoeft te plakken.