Home Blog Bespaar tijd en geld met een Alles in 1 abonnement

Bespaar tijd en geld met een Alles in 1 abonnement

0
Bespaar tijd en geld met een Alles in 1 abonnement

Tegenwoordig kan het best lonen om over te stappen op bepaalde diensten. Veel aanbieders hebben er veel voor over om nieuwe klanten binnen te halen en strooien met flinke introductie kortingen. Zo ook in de internet, televisie en telefonie. Het mooie is dat deze diensten steeds vaker in een zogenaamd Alles in 1 abonnement wordt aangeboden. Het grote voordeel van een Alles in 1 abonnement is dat je maar één aanbieder hebt waar je drie diensten tegelijk kunt regelen en vaak is het financieel gezien ook best interessant. Maar hoe selecteer je het meest passende en financieel meest aantrekkelijke Alles in 1 abonnement? Het is tegenwoordig heel eenvoudig. Lees snel verder.

Het selecteren van het juiste alles in 1 abonnement.

Een Alles in 1 abonnement bestaat uit internet, televisie en telefonie. De vraag is wat heb je precies nodig. Niet iedereen zit bijvoorbeeld meer te wachten op vaste telefonie. De vaste telefoon begint behoorlijk uit de gratie te raken aangezien de mobiele tarieven de laatste jaren heel goedkoop zijn geworden. De meeste mensen beschikken met hun mobiel over een onbeperkte belbundel en dat is het zonde om voor gesprekken met je vaste telefoon te gaan betalen. Toch kan een Alles in 1 abonnement een uitkomst zijn. Steeds meer zie je dat in dit abonnement de mobiele abonnementen zijn inbegrepen. Ook makkelijk want dan heb je daarvoor dus ook niet meer een aparte aanbieder. De makkelijkste manier om de voor jou meest aantrekkelijke aanbieder te vinden is via een vergelijkingssite. Deze zijn in het leven geroepen om de consument of het bedrijf op een heel gebruikersvriendelijke manier naar het juiste aanbod te begeleiden. Als je landt op een dergelijke site moet je als eerste je postcode intoetsen vervolgens zie je het bij jou beschikbare aanbod overzichtelijk op een rijtje. Als je op het meest aantrekkelijke aanbod klikt kom je vanzelf in het aanvraagproces van de betreffende aanbieder.

Hoe snel internet heb ik nodig in mijn Alles in 1 abonnement?

Het is vaak best lastig te bepalen welke internetsnelheid voor jou toereikend is. De snelheid wordt meestal uitgedrukt in MB’s die je per seconde kunt downloaden. Als je af en toe online bent met steeds hetzelfde apparaat dan kom je met de minst snelle variant prima uit de voeten. Meestal hebben aanbieders ook een tussenvariant wat voor het gemiddelde gezin prima is. Voor de fanatieke downloaders die vaak grote bestanden downloaden is de snelste het meest geschikt. Vaak hebben aanbieders drie varianten in hun Alles in 1 abonnement wat de keuze wat makkelijker maakt.