Home Blog Michael Kors tassen

Michael Kors tassen

0
Michael Kors tassen

Dé nieuwe zomertrend van 2018? Michael Kors tassen! De schoudertassen, clutches, handbags en andere modellen van het Amerikaanse label Michael Kors zijn deze zomer alles dat je nodig hebt. Ten minste, op het gebied van tassen heb ik het dan. Voor sommigen zijn Michael Kors tassen zelfs de enige accessoires die ze nodig hebben. Met een tas van Kors kun je namelijk je outfit helemaal compleet maken. Dat maakt het merk dan ook zo enorm populair in zeer diverse kringen. Jong en oud, rijk en iets minder rijk: Michael Kors tassen zijn voor iedereen. Maar toch behouden ze een bepaalde air van exclusiviteit. Hoe dat het Amerikaanse label dat precies?

Daar gaan we in dit blog naar kijken!

Hét Amerikaanse fashion label

Michael Kors tassen zijn op dit moment dé tassen die de kroon spannen. Het merk Kors is begonnen bij de mode boetiek Lothar’s. Dit vooraanstaande mode warenhuis in New York was de plek waar Michael Kors zijn eerste stappen in de mode industrie zette. Daar kunnen we Lothar’s dus wel voor bedanken! Zonder die kans die ze Michael Kors op zijn 19e levensjaar al gaven, was het merk misschien wel nooit gekomen waar het nu is. Al gauw na zijn eerste collectie luxe mode accessoires, mocht Kors een samenwerking aangaan met een Frans mode label. Daar is het dus allemaal begonnen.

De tassen collectie

De collectie Michael Kors tassen die je kunt vinden is enorm. Kors brengt sinds 2004 tassenlijnen uit, maar ook dames- en herenkleding, schoenen, zonnebrillen en andere luxe accessoires. Het merk is ook nooit heel ver afgeweken van de succesformule. De bewandelde paden blijven voor Kors dan ook de juiste wegen om af te struinen. Sterker nog: het merk is nu populairder dan ooit. Zo blijkt maar weer, dat als je lang genoeg doet wat je leuk vindt, je er vanzelf komt. En dat geldt blijkbaar ook voor fashion labels.

Waar vind je de Michael Kors tassen?

Dan blijft de vraag natuurlijk: waar vind je nu voor een leuke prijs Michael Kors tassen? En vanzelfsprekend: waar vind je een groot aanbod aan de tassen?

Na enige tijd online te hebben gezocht, ben ik zelf uitgekomen bij een webshop die een zeer groot aanbod heeft. En daarbij met hoge regelmaat aanbiedingen en acties heeft, omdat ze het assortiment updaten naar het nieuwste seizoen. Via de onderstaande link kom je direct op hun Michael Kors tassen pagina. Dus veel shop plezier!