Home Blog Haaruitval? Er is een oplossing

Haaruitval? Er is een oplossing

0
Haaruitval? Er is een oplossing

Niets is zo vervelend als je merkt dat je haar uit begint te vallen. Het levert lelijke plekken op, je verliest je mooie haren en ook je uiterlijk verandert ermee. Het kan behoorlijk confronterend zijn en dat is heftig. Maar daar is gelukkig wel een oplossing voor en dan kijken we op het gebied van haartransplantatie of implantatie. Het is een manier om haaruitval tegen te gaan, waardoor je niet anders door het leven moet.

Verschillende mogelijkheden

De meest praktische manier om een mooie haardos te behouden is door middel van transplantatie ofwel implantatie. In dit eerste geval worden nieuwe haren op je hoofd getransplanteerd en die haren vallen ook niet meer uit. Hierdoor kun je het uitval tegengaan, aangezien je op de probleempunten nieuwe haren plaatst.

De beste methode om dat te realiseren is met DHI haartransplantatie. Dit is een speciale techniek waarmee het mogelijk is om haarzakjes direct te implanteren zonder dat er vooraf allerlei handelingen benodigd zijn. Het is dus een fijne, efficiënte en doelgerichte manier om haar te transplanteren waar je langdurig plezier van zult hebben.

DHI haartransplantatie is mogelijk bij zowel mannen als vrouwen, waarbij het de meest vooruitstrevende techniek is. Zo kunnen er met de DHI methode per vierkante centimeter maar liefst 50 tot 55 haarzakjes geplaatst worden, wat dus voor een hoge dichtheid zorgt. Deze haarimplantatie vrouwen en mannen gaat op een comfortabele manier en de kans op bloedingen is zo goed als nihil.

Fijne vorm van haartransplantatie

Voorafgaand aan de haarimplantatie bij vrouwen en mannen wordt de hoofdhuid eerst verdooft. Met de DHI Implanter wordt vervolgens op een hoge nauwkeurigheid elk haarzakje geplaatst, dat via dit apparaat snel, soepel en pijnloos verloopt. Het gehele proces is echter wel afhankelijk van het type huid, het type haar en het aantal transplantaten. Na afloop van de behandeling ben je echter niet gelijk klaar, want je krijgt te maken met medicatie. Ook is het belangrijk om jezelf goed te informeren over alles wat er nog meer bij komt kijken. Dit in de zin van de juiste behandelingen, de dingen die je wel en niet moet doen en wat te doen op het moment dat er complicaties optreden.

Vandaag de dag is haartransplantatie echter heel gewoon en gebruikelijk, waardoor er uitstekende kennis, nazorg en ondersteuning is op het moment dat je zo’n ingreep ondergaat. Zodra je met haaruitval te maken hebt, weet dat er altijd een praktische oplossing beschikbaar is om erger tegen te gaan of om probleemplekken aan te pakken. Dit dankzij moderne en efficiënte technologieën.