handelspoortzuid.nl

Dé tuinprojecten voor deze zomer

Het mooie weer staat weer voor de deur. We hebben er al met de Pasen van mogen snoepen en nu lijkt het toch echt standaard lekker te zijn buiten. Dat is ook niet gek, de zomervakantie is bijna daar. Als het weer de dubbele cijfers boven nul raakt, trekken we massaal met z’n allen naar buiten. We genieten optimaal van het zonnetje en de mogelijkheden die daarbij horen. Even wonen we niet meer in het ‘Koud kikkerlandje’. Blijf je deze vakantie thuis? Dan zul je waarschijnlijk nog steeds veel buiten zijn, in de tuin bijvoorbeeld. Dan is het wel prettig om ergens te zitten waar het er een beetje leuk uitziet. Pimp daarom nog even je tuin, voortuin of oprit met deze tips.

De auto op temperatuur

We kennen het allemaal wel. Het is warm buiten, je loopt naar de auto toe, trekt de deur open en je wordt begroet door een soort sauna. De airco heeft over het algemeen lang nodig om op gang te komen en je zweet je het lazarus voordat je goed en wel van de oprit af bent. Daarom is een carport bouwen helemaal geen gek idee. Zo staat jouw auto altijd bedekt tegen alle weersomstandigheden, niet alleen de zon. Denk maar eens aan de winter, je hoeft dan ook niet meer te krabben. Met de producten van Nobelhout.nl weet u zeker dat u kwaliteit heeft en dat het niet zomaar boven op uw koets in elkaar stort. Dat zijn namelijk precies niet de juiste vakantie avonturen.

Tuinhuisje voor de klus

Werk je graag in de tuin? Denk dan eens aan een tuinhuisje. Ja, je kan er van alles in opslaan zoals rommel, fietsen en dergelijke maar je kan het ook een specifiekere bestemming geven zoals een plek voor alle tuingereedschap en een plek waar sommige planten de winter kunnen doorbrengen als een soort kas. Alles op 1 plek, precies op de plek waar je het nodig hebt, namelijk de tuin.

Een frisse schutting

Volgens mij spreek ik voor half Nederland als ik zeg dat mijn schutting betere dagen heeft gekend. Oké, het is niet persé heel leuk om te vernieuwen aangezien het meer als noodzaak voelt dan voor de lol maar het frist de hele uitstraling van je tuin zo enorm op. Als je niet zo’n klusser bent kan je er ook gewoon één bestellen bij Nobelhout.nl. Want even eerlijk, verrot hout staat nergens echt leuk.

Zo ga jij ontspannen de zomer in en voelt je eigen achtertuin als een droombestemming!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 handelspoortzuid.nl

Thema door Anders Norén