handelspoortzuid.nl

Herenschoenen voor de eerste date

Kleren maken de man, wordt er wel eens gezegd. En niets is minder waar. In een wereld vol uiterlijk vertoon kan het binnenhalen van die ene deal wel eens afhankelijk zijn van het soort schoenen die je draagt. En hoeveel vrouwen geven toe dat ze volledig kunnen afknappen op de schoenen van hun eerste date? Vrouwen denken namelijk dat als mannen een goede smaak van schoenen hebben, ze waarschijnlijk ook competent zijn op andere gebieden! Lees snel verder hoe jij ook beter voor de dag komt in de juiste herenschoenen.

Wat zeggen herenschoenen over jou?

Het soort schoen dat je draagt, zegt ontzettend veel over je persoonlijkheid. Daarom letten vrouwen daar ook zo op tijdens een afspraakje! We zullen een aantal soorten herenschoenen doornemen, zodat je een beter beeld hebt wat jij uitstraalt als je die draagt.

 1. Bootschoenen
  Bootschoenen zijn een geweldige keuze! Je komt over alsof je verstand van stijl hebt en waarschijnlijk denkt ze ook dat je geld hebt. Zorg wel dat je ook daadwerkelijk geld hebt, anders begint je eerste date al met de ultieme misleiding. Iemand die zich rijk voordoet, maar platzak is, zit niemand op te wachten.
 2. Allstars
  De schoenen van de eeuwige jeugd. Allstars zijn leuk, maar je zal overkomen als een klein jongetje die waarschijnlijk nog bij zijn moeder woont.
 3. Sneakers
  Deze zijn lastig in te schatten. Sommige vrouwen houden van sportieve, casual mannen, dus vinden het prima als je in sneakers aan komt zetten. Andere vrouwen vinden dat het overkomt alsof je geen moeite hebt willen doen. Ongeinteresseerd dus. Denk dus goed na over wat voor type vrouw je gaat ontmoeten en probeer in te schatten tot welke categorie zij behoort.
 4. Oxfords
  Deze schoenen zijn geen slechte keus. Je komt serieus en hardwerkend over. Waarschijnlijk denkt je date dat je net van kantoor afkomt! Ze zal echter niet denken dat je avontuurlijk of spannend bent. Waarschijnlijk een workaholic. Als je je zo wil presenteren is dat natuurlijk prima. Er zijn zat vrouwen op zoek naar een hardwerkende man!
 5. Cowboylaarzen
  Neem je je date mee naar een Rodeo of draag je altijd zulke laarzen? De meeste vrouwen zijn niet gecharmeerd van cowboylaarzen, aangezien ze geassocieerd worden met gladde jongens en creeps. Wij raden deze schoenen niet aan dus!
 6. Sandalen:
  Kom je net terug van een concert of ben je blijven hangen in je jeugd? Mannen die sandalen dragen zijn óf vaders óf totaal niet modebewust en lui. Je zal zeker geen indruk maken op je date als je in sandalen komt aanzetten.

We hopen dat je wat hebt aan deze tips. Alvast veel plezier op je date!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 handelspoortzuid.nl

Thema door Anders Norén