Home Blog Het perfecte cadeau

Het perfecte cadeau

0
Het perfecte cadeau

Hoe geef je nu het perfecte cadeau?

Dit is een vraag die veel van ons al jaren bezig houdt. Soms krijg je het helemaal voor elkaar, en is alles perfect, en andere keren is het net niet de reactie waar je op hoopte. Gelukkig hebben we hier de tips om je zo dicht mogelijk bij het perfecte cadeau te krijgen, keer op keer, zodat het zeker nooit aan je verpakkingszakjes ligt, of de lp hoezen. Lees mee.

Een persoonlijke touch

Allereerst is het belangrijk om je te bedenken wie de persoon is. Dit klinkt vrij logisch, maar bedenk je eens echt wat voor spullen ze rond het huis hebben staan. Zijn ze een verzamelaar? Verzamelen ze bijvoorbeeld oude cd’s en lp’s, en zou je ze dus blij maken met limited edition lp hoezen, of dingen waar ze zelf ook al een hoop tijd en moeite in hebben gestoken? Of zijn ze juist liever dingen aan het ondernemen dan binnen, hebben ze liever ervaringen dan spullen? Denk dan aan een activiteit die ze sowieso al graag doen, en trakteer ze hier op, of iets wat ze altijd al hebben willen doen. Skydiven, paardrijden op het strand, reizen in een oude trein? Het belangrijkste advies voor een cadeau is dat je niet perse origineel en niet perse duur hoeft te gaan, zolang je het maar baseert op wie die persoon voor jou is.

De verpakking

En dan het tweede gedeelte van goede cadeaus geven, iets wat mensen soms nog onderschatten; de verpakking! Een goede selectie verpakkingszakjes kan het verschil maken hier. Dus, nogmaals, ga terug naar wat je weet over die persoon. Houden ze van vintage, kostuumdrama’s, dat soort dingen? Denk er dan eens over na om je cadeau te verpakken in van dat bruine papier, met bruin touw eromheen en misschien een wax zegel, wat lavendel, noem maar op? Of, als je persoon van een moderne stijl houdt, ga dan voor een strakke zwarte verpakking, misschien met wat glitter? Wees ook vooral niet bang om out of the box te denken en jezelf te zijn. Mensen waarderen een cadeau nog tien keer meer als je er echt iets van jezelf in hebt gestopt, en niet alleen het geld wat je er voor betaalt hebt.

Dus, je hebt je perfecte cadeau. Je bent er helemaal klaar voor. Geef jezelf gauw even een schouderklopje voordat je gaat, want je hebt tijd en moeite gestoken in het blijer maken van iemand anders. Dat is top. Nu, veel plezier.