Home Blog Aanbiedingen bij Tegels in Huis!

Aanbiedingen bij Tegels in Huis!

0
Aanbiedingen bij Tegels in Huis!

Ben jij zo iemand die echte voldoening haalt uit klussen aan je eigen huis? Dan ben je niet alleen handig, maar ook slim. Zelf die keuken plaatsen, vloer leggen en boekenkast timmeren? Als je geen professional in hoeft te huren, spaar je daar veel geld mee uit. Daarbij komt nog dat je je huis daarmee niet alleen een eigen stijl geeft, maar tegelijkertijd het huis je ook meer eigen maakt. Want hoe meer uren, zweet, denkwerk en inzet je stopt in het verfraaien van je huis, hoe meer het echt jouw plek wordt. Als bonus kan je ook nog eens genieten van het trotse gevoel na het succes voltooien van de klus dat je dat maar toch weer mooi zelf gefikst hebt, met je eigen brein en je eigen handen. Dat doet niet iedereen je na! Als klusser houdt je waarschijnlijk dan ook interessante aanbiedingen in de gaten. Dan is deze blog speciaal voor jou, want Tegels in Huis heeft op het moment aantrekkelijke kortingen.

A-kwaliteit voor een scherpe prijs

Als klusser ken je Tegels in huis waarschijnlijk al wegens hun A-kwaliteit tegels voor de laagste prijs. Of het nu gaat om wandtegels voor in de keuken, vloertegels voor in de woonkamer of badkamertegels: ze hebben alles zelf op voorraad. Niet onbelangrijk als je aan je klus wil beginnen en je niet eindeloos hoeft te wachten tot je bestelling geleverd kan worden. De levering kan al tussen de 24 tot 48 uur zijn. Het is zeer de moeite waard om de aanbiedingen in de gaten te houden. Zo hebben ze op het moment namelijk 43% tot wel 77% kortingen op een selectie tegels. Langwerpige strakke witjes zijn nu bijvoorbeeld in plaats van € 64,95 voor € 17,50 per m2 te krijgen! De antraciet Golden Eagle vloertegel 30×60 tik je er nu op de kop voor € 12,50,-. Een flinke korting dus op het oorspronkelijke bedrag van € 48,95. Ook als je op zoek bent naar vloertegels, kan je nu goed je slag slaan bij Tegels in Huis. Zo is het keramisch parket Reagel Roble 15×90 nu voor de helft van de prijs te scoren. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je daar je voordeel niet mee doet!

Showrooms

Bijkomend voordeel van deze tegeloutlet is dat er zowel fysieke winkels zijn als dat er een webshop is. Geef je er de voorkeur aan het assortiment eerst ter plekke te kunnen bekijken en vergelijken, dan kan je gewoon langskomen op hun locaties in Zetten, Mijdrecht of Sliedrecht. Het handige is dat ze naast vloer- en wandtegels en mozaïeken ook een ruime keuze hebben in verwerkingsmaterialen, zoals verschillende soorten tegellijm en voegsel. Daarbij is het in de showrooms mogelijk om ook contact te betalen. De prijzen zijn inclusief BTW. Succes met je volgende klusproject!