Home Blog Verslag doen van je reis? Neem een Canon M6 mee!

Verslag doen van je reis? Neem een Canon M6 mee!

0
Verslag doen van je reis? Neem een Canon M6 mee!

Tegenwoordig ga je niet meer zomaar even op reis. Je maakt van te voren een reisverslagwebsite en je informeert je vrienden en familie. Zij kunnen zich abonneren en bij groot succes kun je er zelfs geld mee verdienen. Met reizen! Hoe cool is dat? Nou, heel cool dus. Maar je moet er wel voor zorgen dat je een goede, betrouwbare camera meeneemt. Die, liefst, ook nog eens niet te duur is. De Canon M6 is zo’n camera. De Canon M6 is uitermate geschikt voor het documenteren van je reis. Of je nu gaat bloggen of vloggen, de Canon M6 laat je niet in de steek. De Canon M6 is een handzame camera die ook nog eens schitterende beelden maakt.

Voorbereiding op je vakantie met de Canon M6

Wanneer je goed voorbereid op vakantie wilt gaan, moet je aan veel dingen denken. Zo moet je niet vergeten je paspoort te verlengen, je prikken te halen, je medicijnen op orde te hebben, je koffers aan te schaffen, noem maar op. Maar ook het oefenen met de Canon M6 komt, zeker als je voor het eerst met deze camera op reis gaat, op je lijstje te staan. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je alles uit de camera haalt en dat niet iedere andere foto of film anders wordt dan je gepland had. Oefenen, oefenen, oefenen is het devies. En je treft het, in Nederland is het ook hartstikke mooi, dus oefenmateriaal genoeg!

Bloggen met de Canon M6

Wanneer je leuk stukjes kunt schrijven, is dat tegenwoordig ook op vakantie of tijdens een andere reis de moeite. Je kunt er namelijk een leuk zakcentje mee verdienen als je het goed doet. Bij iedere blog die je schrijft hoort natuurlijk minimaal één foto. Die foto maak je natuurlijk gewoon met de Canon M6. Doordat je tegenwoordig bijna wereldwijd toegang hebt tot WiFi hoeft het uploaden van je blog ook geen enkel probleem te zijn.

Vloggen met de Canon M6

Het leukst is het natuurlijk als je, bijna live, aan je familie en vrienden kunt laten zien waar je bent. Dat kun je doen door te vloggen. Je maakt dan een filmpje van je belevenissen. Je filmt gemakkelijk en handig met de Canon M6. Dit filmpje kun je uploaden op je eigen site of op een speciale reiswebsite. Dan blijft je filmpje altijd bewaard en kun je er, eenmaal thuis, ook nog een keer van genieten.