Home Blog Alles wat je moet weten over een astroloog

Alles wat je moet weten over een astroloog

0
Alles wat je moet weten over een astroloog

Ik heb zelf niet zoveel met een paragnost of medium en loop toch regelmatig tegen vragen over mezelf aan. Tot nu toe voel ik mij wel op mijn gemak bij een astroloog. Astrologie is een eeuwenoude wetenschap waar gebruik wordt gemaakt van gegevens van je geboorte. Er wordt gekeken naar je dierenriemtekens, de stand van de planeten, de kosmos en symbolen die naar aanleiding van je persoonlijke gegevens geïnterpreteerd worden. Op deze manier kan een deskundige astroloog je nuttige en gerichte adviezen geven waarmee je meer helderheid en inzicht in je persoonlijke situatie krijgt.

Wat is er nog meer behalve contact met een deskundige astroloog

Je kan ook kiezen om je persoonlijke horoscoop te lezen of deze specifiek voor jezelf aan te vragen. Een horoscoop is gericht op algemene gegevens die bij iedereen voorkomen, maar kan verder gespecificeerd worden met bijvoorbeeld je tijdstip van geboorte en andere zaken die gecombineerd kunnen worden. Horoscopen worden dagelijks, wekelijks of maandelijks samengesteld. In een dag horoscoop vind je terug wat je diezelfde dag te wachten staat en in een maand horoscoop wat je diezelfde maand kan verwachten, datzelfde geldt voor je wekelijkse horoscoop voor de komende week. 

Met welke advies kan een deskundige astroloog je helpen

Een deskundige astroloog kan je online of telefonisch aan de hand van je geboortehoroscoop inzicht in jezelf of je huidige situatie geven en hoe je er het beste mee kan omgaan op basis van jezelf als persoon. Hierbij wordt gekeken naar je geboortedatum, het tijdstip van je geboorte, je geboorteplaats den de stand van de planeten en de zon op dat moment. Ook wordt er gekeken naar je dierenriemteken. Uit deze informatie kunnen je karakter en talenten afgelezen worden en toegepast worden op de situatie waar je op dit moment mee te maken hebt. Ook kan er op het gebied van relaties advies gegeven worden. Astrologen kunnen je bijstaan als een soort coach en je begeleiden om een nieuw pad in je leven te gaan volgen. Hierdoor geven ze je handvatten die gebaseerd zijn op zaken die dichtbij je staan. Een astroloog kan niet de toekomst voor je voorspellen zoals je misschien denkt. Er zijn verschillende soorten astrologie waarvan een astroloog gebruik kan maken. De meest bekende zijn de Oosterse astrologie, de Europese astrologie en de Vedische astrologie. De dierenriem vind je bij de meeste terug, maar er wordt op een andere manier naar gekeken per soort astrologie.