Home Blog Touringcar huren voor het leukste bedrijfsfeest

Touringcar huren voor het leukste bedrijfsfeest

0
Touringcar huren voor het leukste bedrijfsfeest

Een touringcar huren kan om verschillende redenen leuk zijn. Als je als school een tripje naar Artis moet organiseren, voor ouderen een dagje naar de Veluwe, of voor je eigen bedrijfsfeest.

Het begon met een probleem

Voor je erachter komt dat een touringcar huren dé oplossing is, begint alles altijd met een probleem. Wij hebben bijna 70 mensen werken bij ons bedrijf. Aan het eind van ieder ‘schooljaar’, voor de zomervakantie begint, willen we de zomer inluiden met een personeelsfeest. Iedereen heeft de winter weer hard gewerkt en is wel toe aan wat afleiding. Als facility manager kreeg ik de taak op me om iets te organiseren. Dat vond ik hartstikke leuk en ik pakte het project met beide handen aan. Het leek mij leuk om met z’n allen wat verder te kijken dan Amsterdam, en met z’n allen naar Giethoorn te gaan. Maar hoe vervoer je 70 medewerkers tegelijk? Een touringcar huren kwam in eerste instantie niet bij mij op.

Touringcar huren als schoolreisje voor bedrijven

Het was al dertig jaar geleden dat ik op schoolreisje ging met mijn klasgenootjes. Ik kon me niet herinneren hoe een hele school werd meegenomen naar Artis, dus ik struinde het internet af. Op zoek naar een oplossing. Moesten we met meerdere auto’s gaan? Dat is niet zo gezellig, en ook niet erg goedkoop. Iedereen zou benzinegeld moeten betalen. Een touringcar huren was uiteindelijk één van de opties die ik overwoog. De andere was om met het openbaar vervoer te gaan, of toch de carpoolen. Omdat een touringcar huren het meest goedkoop, efficiënt én gezellig zou zijn, ben ik me hier meer in gaan verdiepen.

Touringcar huren verschillende mogelijkheden

Een touringcar huren is een heel slim idee als je met een grote groep mensen tegelijk ergens naartoe wil wat niet om te hoek is. Natuurlijk heb ik ook overwogen om dan maar een personeelsfeestje te organiseren die iets dichter bij huis was. Maar het werd toch Giethoorn. Met een bus, met z’n allen. Blijkbaar kun je een touringcar huren voor grote en kleine groepen. De grotere bussen konden tot wel 77 personen kwijt, de kleinere zo rond de 23. Een groot bedrijf betekent veel mensen, betekent een grote bus. Het bleek dat we een luxe uitvoering kregen voor weinig geld, wat betekende dat we bijvoorbeeld de kleuren van ons logo in de ledverlichting aan de binnenkant van de bus konden zien. Het was een leuk detail, en iedereen heeft ontzettend genoten van de dag.