Home Blog Shop je tuinhout bij woodvisiontuinhout.nl

Shop je tuinhout bij woodvisiontuinhout.nl

0
Shop je tuinhout bij woodvisiontuinhout.nl

Heb je ook nog tuinhout nodig? Ben je op zoek naar een schutting, overkapping, blokhut, speeltoestel of andere tuinmeubels? Shop dan nu bij woodvisiontuinhout.nl voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij van handelspoort zuid hebben al ons tuinhout bij woodvisiontuinhout.nl gekocht. We wilden namelijk uitsluitend douglasvision hout en woodvisiontuinhout.nl is 1 van de weinige aanbieders in Nederland die uitsluitend deze soort hout levert.

woodvisiontuinhout.nl

Wie is woodvisiontuinhout.nl? Zoals de naam al zegt: zij zijn een erkend Woodvision dealer. Zij zijn zelfs één van de grootste Woodvision dealers van Nederland. Woodvisiontuinhout.nl biedt een hoop innovatieve en kwalitatief uitstekende producten aan. Alles is bestelbaar op hun website, wat het winkelen makkelijk maakt. Een paar klikken op de knop en je hebt alles wat je nodig hebt!

Blokhutten

Zo zijn wij fan van de blokhutten van woodvisiontuinhout.nl. Wat ons betreft hebben zij de mooiste blokhutten van alle aanbieders in Nederland. Ze leveren blokhutten in verschillende wanddiktes en in verschillende groottes. Zo kan je zelf kiezen tussen een blokhut met of zonder luifel. Dat hangt er natuurlijk vanaf hoe groot je tuin of bedrijfsterrein is.

overkappingen

Naast de blokhutten biedt woodvisiontuinhout.nl allerlei soorten overkappingen aan. Denk aan priëlen, veranda’s, pergola’s en rozenbogen. De houten pergola’s zijn bijzonder mooi voor in de tuin. Als je genoeg ruimte hebt, kun je een heerlijke schaduw oase creëren met zo een pergola. Ook voor bedrijven die evenementen organiseren is een pergola een mooie optie voor BBQs en dergelijke.

Tuinmeubelen

Om je tuin af te maken heb je natuurlijk tuinmeubelen nodig. Ook deze biedt woodvisiontuinhout.nl aan. Ze hebben een grote collectie picknicktafels, voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast hebben ze stoelen, banken, bloembakken en tuinkasten. Wij hebben een stel bloembakken en picknicktafels gekocht voor onze bedrijfstuin. Zo kunnen we in de zomer met het hele team lunchen in een gezellige tuin. We houden allen de bloembakken bij door er regelmatig nieuwe planten of bloemen in te planten. Zo is het bij ons een stuk gezelliger geworden.

Bestellen en bezorgen

Bestellen is simpel: door enkele drukken op de knop heb je wat je wil in je winkelmandje en reken je af met iDeal. Je kunt alles laten bezorgen en vanaf 600 euro zijn de bezorgkosten gratis. Wanneer je op maandag besteld, wordt het uiterlijk zaterdag bezorgd. Dat noemen wij razendsnelle service! Uiteraard kunt u het ook zelf komen halen in Noordwijkerhout waar de opslag van woodvisiontuinhout.nl zich bevind. Wij van Handelspoortzuid zijn fan!