Home Blog Mkb-afval.nl: de beste plek voor al uw afval!

Mkb-afval.nl: de beste plek voor al uw afval!

0
Mkb-afval.nl: de beste plek voor al uw afval!

Verwacht je binnenkort veel afval te produceren, bijvoorbeeld door een verhuizing of verbouwing? Of ben je een bedrijf aan het opstarten en zoekt u nog naar een manier om daar het afval in toom te houden? Zoek dan vooral niet verder. Bij mkb-afval.nl vind je allerlei soorten en maten containers, de voordeligste afspraken om van het afval af te komen en handige abonnementen voor je bedrijfsafval!

Waarvoor kan ik bij mkb-afval.nl terecht?

Mkb-afval.nl verhuurt containers; rolcontainers, in allerlei soorten en maten, voor restafval, papier en karton, organisch GFT-afval, glas en archief vernietiging. Per soort container en afval zijn er verschillende tarieven. Daarnaast kunt u zelf bepalen hoe vaak de container geleegd moet worden. Dit kan een keer per vier weken, per twee weken, een keer per week of twee keer in de week. Dat hangt er natuurlijk vanaf hoeveel van wat voor afval je produceert. Als je hier zelf niet uitkomt, biedt mkb-afval.nl ook handige tips en uitleg over wat het beste is voor particulieren of bedrijven. Als je bij mkb-afval een abonnement afsluit krijg je ook nog eens mooie kortingen!

Waarom mkb-afval.nl?

Mkb-afval.nl is een van de grootste en beste sites om uw afval te regelen. Ze zijn namelijk gefocust op het zo makkelijk mogelijk maken voor de klant; overzichtelijke tarieven, handige abonnementen en vooral secuur en goed werk. Bij de prijzen zitten altijd te ledigingskosten, milieutoeslagen en verwerkingskosten inbegrepen, zodat de klant nooit voor verrassingen komt te staan.

Mkb-afval.nl hecht als afvalbedrijf veel waarde aan de invloeden van afval en afvalverwerking op het milieu. Het scheiden van afval wordt natuurlijk aangemoedigd door voor voordelige prijzen goede containers te bieden voor de verschillende te scheiden soorten afval – en er is veel variatie mogelijk in abonnementsopstelling en de inhoud van containers, zodat de vuilniswagen ook nog onnodig heen en weer moet rijden. Restafval, dat wanneer het aan mkb-afval.nl wordt aangeleverd al niet meer gescheiden kan worden, wordt verbrand en tijdens dat proces van verbranding omgezet in energie. Hiermee kan het afval toch nog goed worden hergebruikt.

Advies nodig?

Mocht je er ondanks de mooie site toch niet helemaal uitkomen wat je nou met je afval moet doen of wat voor jouw situatie het handigst is, kun je mkb-afval.nl altijd op verschillende manieren bereiken: een live chat met een medewerker op de website, via Whatsapp, bellen of in een e-mail. Mkb-afval.nl staat altijd voor u klaar met de beste adviezen!